Elszámolás 0 0.00

0-Artículos
Tribute 0.00
Összesítve 0.00
Önkioldó Gyűrű Lámpa Állítható Nyak állvánnyal Konzol Mobiltelefon Tartó Alkalmas Élő Smink Állítható Szépség Lámpa

Önkioldó Gyűrű Lámpa Állítható Nyak állvánnyal Konzol Mobiltelefon Tartó Alkalmas Élő Smink Állítható Szépség Lámpa

HUF 6254.55
 

Rendelhető
Készleten

★[Stabil alap] - Nehéz fém alap, stabil, nem akartam tönkretenni, beépített környezetbarát anyagok, ellensúly. ★[Állítható, stabil állvány] - meghosszabbíthatja a 9 inch (körülbelül 23 cm) 18 inch (körülbelül 46 cm), de lehet beállítani, hogy bármilyen magasságban, mint szükséges, elég rövid ahhoz, hogy állni egy asztalra, majd elég magas ahhoz, hogy illeszkedjen a magasság. ★[Korlátlan világítási szög] Felszerelt, kényelmes fogantyú, amely tilt, majd forgassa el; függőleges vagy vízszintes kiválasztása.Ez lehetővé teszi, hogy könnyen projekt a gyűrűt, a fény bármely szögben, ami nagyon alkalmas a real-time streaming videó hívások, fekve, képeket, stb. ★[USB Powered Smink Gyűrű Fény] - A képen fényt támogatja az USB tápellátás, nincs akkumulátor, alkalmas a legtöbb eszköz : a mobil hálózati, USB töltő, stb. (Nem tartalmazza a szállítási terjedelem).Világítás játszik fontos szerepet, amikor a képek!Szeretné, hogy gyönyörű képeket/videókat, mint egy profi fotós?Szeretnéd a képeket/videókat nézni hibátlan?Most már csak az kell, hogy válasszuk ki a megfelelő gyűrű fény magad .A szabályozható gyűrű fény lehet az ön számára tökéletes világítás nincs több kellemetlen árnyak arcodon.Mi segít elérni ezt a nagy cél!★ tulajdonságok : - Anyaga : szénacél + környezetbarát ABS - Teljes magasság : 60cm/23.6 az - Tömeg : 1,2 kg/2.6 lb - Mobil telefon clip méret : támogatás felhasználása belül a szélesség 9,8 cm/3.8 az★ Megjegyzés : nem javasoljuk, hogy csatlakoztassa a fény, hogy az USB-port a laptop (főleg, ha más USB-port is foglalt).Elégtelen teljesítmény, a gyűrű lámpa nem működik megfelelően.★ Kiváló Szolgáltatás : - kínálunk 100% - os Pénz visszafizetési vagy Csere, ha a termék minőségi problémák, lehet kapni bizalommal.- Kínálunk 24 óra online ügyfélszolgálat, kérjük, üzenet nekünk, ha bármilyen kérdése.Köszönöm, jó kommunikációs!- Mi azt ígéri, hogy a hajó 24 órán belül, a szállítási idő 7-20 munkanap.

Specifikáció

- Material:
carbon steel + environmentally friendly ABS
- Total height:
60cm/23.6in
- Weight:
1.2kg/2.6lb
- Mobile phone clip size:
support use within the width of 9.8cm/3.8in
★ Note:
It is not recommended to connect the light to the USB port of the laptop (especially when other USB ports are also occupied). Due to insufficient power, the ring light may not work properly.
★ Excellent Service:
- We offer 100% Money Back or Exchange if the product has any quality issues, you can buy with confidence. :
- We offer 24 hours online customer service, please feel free to message us if you have any questions. Thanks for good communication! :
- We promises to ship within 24 hours, and the delivery time is 7-20 working days. :

Ügyfélválasztás